Bili smo na izletu – prispevki uporabnikov

Naš  izlet

zjutraj  smo se zbrali  ob 8.00 uri.  Nato  smo se  odpravili  proti Murski  Soboti. Nato naprej smo se odpeljali  do Goričkega. Tam  smo videli  veliki park, ter  smo se  še tam  malicali. Po malici smo se

odpravili tudi v  grad.  Tam smo poslušali  kaj so nam povedali o naši zgodovini. Bile so omenjene energijske  točke. Velike sobane  smo videli. Povedali so tudi, da so naši predniki namakali kože.  Meni je bil  najbolj všeč klavir in sobane, tam kjer se je tudi  kneževina  poročala. Bilo  je veliko  zgodb  o  naši  in prekmurski  deželi. Bil je tam tudi  Miško Kranjec prejšnjega  stoletja. Tudi sliko sem videla  predsednika  Tita. Nato smo še pogledali  trgovino, tam smo si ogledali vse o vulkaniji. Spoznali smo tudi  živali, ki so živele v  prejšnjem stoletju. Gašper  Tič nam je  povedal kako nastanejo  vulkani. Nam je  pa pokazal  iz sladoleda  in  polival je tudi po sladoledu čokolado. Z dvigalom smo se popeljali z skupino  v podzemni jašek. Tam smo uživali kjer smo imeli posnetke iz morja in planeta. Bilo je zelo poučno in zanimivo. Hodili  smo dol do najtemnejših jaškov tam smo videli  v  vetrini kamen in lavo. Bil je kamen ametist.

Bilo mi je všeč,  ko nas je morje poškropilo, da smo bili vsi mokri. Bilo je tudi na drugem planetu zanimivo, ko smo gledali v  luno. Povedali so da je bil tam zanimiv krtek Oli.

je zapisala Andreja Treska

Sašo:

na izletu mi je bilo super. najbolj mi je bil všeč vulkan in film. zelo dobro je bilo kosilo.

 

Jože:

na izletu je bilo luštno. pred leti sem že bil na gradu. kosilo je bilo dobro, malo smo se hecali.

Mario:

bilo je fajn.

Damjan:

v redu.

Irena:

vredi

Cveto:

bilo je lepo sončno vreme. na avtobusu smo se zabavali z lepo glasbo.

Vlado:

V Vulkaniji smo šli pod zemljo 1600  m. Po nas je prišla oda in peljali smo se z vlakom.

Mateja Koci:

ko smo se vozili z avtobusom sem rada opazovala naravo. Na gradu mi je bila zanimiva poročna dvorana in potem Vulkanija.

dsc03343 dsc03362 dsc03415 dsc03426