Čajanka ob materinskem dnevu na enoti Ruše

Čajanka

Pela sem pesem. Bilo mi je lepo, jedli smo pecivo. Odšli smo domov

Andreja

 

Naša čajanka

Včeraj je bila čajanka. Na čajanki smo omeli program. Nastopali smo pred mamicami. Mamicam smo podarili obeske za ključe, ki smo jih naredili sami. Pili smo čaj in klepetali.

Moni

 

Materinski dan, čajanka

Vsako leto pripravimo na enoti čajanko ob materinskem dnevu. Nastopal sem s pesmico: «Zvonček je zate«. Zelo sem užival, bilo je zelo lepo.

Sašo

 

Čajanka na enoti Ruše

Včeraj, 26. marca smo imeli čajanko. Nastopila sem s svojim sinom Janom. Skupaj sva zapela  pesem, eno pesem a sem zapela še sama. Mamice so mi ploskale. Pekli smo pecivo. Poleg mene in Jana so pele še Andreja, Maja in Sandra. Bilo je super.

Jadranka

 

Materinski dan in naša čajanka

Vsako leto  na pomlad na čajanki in za materinski dan uporabniki pripravimo kulturni program našim mamicam. Jaz sem si izbrala pesem »Hvala mama, hvala«. Po nastopu smo pili kavico in se pomenkovali ob pecivu, ki smo ga sami spekli.

Sandra

 

Moja prva čajanka v POLŽ-u

  1. marca smo imeli na naši enoti čajanko. Nastopala sem s pesmijo »Bele planike tri« od Avsenikov. Na čajanko sta prišli babica in mama. Čajanka je bila zelo lepa.

Maja

 

Marčevska čajanka ob materinskem dnevu

Včeraj smo imeli čajanko. Nastopali smo in se imeli lepo. Pogostili smo mamic s pecivom, kavo in čajem. Meni se je čajanka dopadla.

Mojca

031 039 046 047 048 055 058 068