Print this page

TROJICA FEST 2022

30 jun

Na stojnici opažam kako pristni in sproščeni so uporabniki, kateri se vključujejo v prodajo izdelkov.

Do obiskovalcev stojnice so prijazni, komunikativni v želji pokazati in predstaviti se v svojim znanjem in izdelki. Posebej mi je všeč s kakšno ljubeznijo predstavijo svoje delo.

Z vsem svojim bitjem med ljudmi izražajo: rad sem »opažen« rad sem del družbe.

 

Na prireditvi Trojica Fest sem  zelo uživala. Ob meni sta bili mentorici Karmen in Mira. Bilo je poučno in zabavno. Od mentoric sem se učila dela na stojnici. Našo stojnico je obiskal župan Svete Trojice, pokazala sem kako šivam. Bil je navdušen saj si je naročil moj izdelek. V veselje mi je bilo, da smo se fotografirali. Tudi moja družina nas je na stojnici obiskala.  Kupil so naše  izdelke. Bilo je nepozabno doživetje, ta dan mi bo ostal za vedno v lepem spominu.

Barby

 

Na stojnici v Sveti Trojici je bilo prijetno. Všeč so mi bili plesalci, ki so plesali sambo. Pogrešal sem več strank. Predstavil sem se z vezenjem.

Slavko

 

Zbrali smo se popoldne. Glasba je igrala. Prišel je Peter, Patricija in Magda. Prodajali smo različne izdelke, katere smo izdelali v VDC Polž- u. Na drugih stojnicah so tudi prodajali; lesene kravate in uhane . Kmečke žene so ponujale domače jedi. S Patricijo sva si ogledali samostansko klet. Za veselo vzdušje je poskrbela pevka Nika Zorjan. Vzdušje je bilo razigrano, bilo mi je zelo všeč, želim še več takih dogodivščin.

Andreja

 

20220617 183713 HDR    20220619 185650