Na vsebino

Novice

Obvestilo svojcem - enote VVZ zaenkrat ostajajo zaprte

11 maj

Spoštovani uporabniki, svojci!

Kmalu bo dva meseca odkar so naše enote za vodenje, varstvo ter zaposlitev pod posebnimi pogoji, zaradi Covida-19 zaprte. Mnogi spremljate preko medijev novosti in dnevne spremembe v okviru počasnih sproščanj ukrepov in zagona posameznih dejavnosti. Ravno te informacije pa vas lahko begajo, glede na to, da se vrtci in šole delno že odpirajo pod strogimi in posebnimi ukrepi in navodili.

VDC-ji zaenkrat nimamo še nobenih informacij kako naprej. Sledimo in spremljamo vsa navodila s strani pristojnih ministrstev. Zaenkrat smo še VDC-ji zaprti do nadaljnjega.

Kljub vsemu upamo, da vam gre dobro, da ste zdravi. Nekateri že pogrešate VDC, delo, druženje, prijatelje in nas občasno kaj pokličete, ker si tako kot mi, želite, da se ponovno srečamo.

V kolikor potrebujete pogovor, nasvet lahko pokličete našo socialno delavko Katjo Kovačič na telefon 041 867 824. Kličete lahko od ponedeljka do petka, med 10.00 in 12.00 uro.

O ponovnem odprtju naših enot vas bomo zagotovo pravočasno obvestili. Vse aktualne informacije in novosti ter aktivnosti iz institucionalnega varstva objavljamo na naši facebook strani.

Pazite nase, varujte svoje zdravje in zdravje bližnjih. Ostajamo povezani :)

mag. Jasmina Breznik
direktorica