Na vsebino

Novice

Obvestilo svojcem in uporabnikom

18 jan

Spoštovani uporabniki, svojci,

Kljub našemu trudu in doslednemu upoštevanju vseh ukrepov za preprečevanje okužbe z virusom COVID-19, imamo od včeraj, 17. 1. 2022, potrjene okužbe tudi v našem zavodu. Zaenkrat so okužbe locirane v enotah: Stanovanjska skupina Maribor, Bivalna enota Maribor, Rapočeva in Park mladih.

Pri uporabnikih in zaposlenih, kjer je prišlo do okužbe, bolezen zaenkrat poteka v blagi obliki.

Poleg ukrepov za preprečevanje okužb, ki smo jih doslej že izvajali, smo takoj pričeli izvajati tudi vse dodatne ukrepe, ki so potrebni za zagotovitev varnosti uporabnikov in zaposlenih ob pojavu okužbe.

Vse svojce uporabnikov, katerih stiki bi lahko bili tvegani za prenos okužbe, smo osebno/telefonsko obvestili. Tako vas bomo obveščali tudi v prihodnje.

Bodite pozorni na morebitni pojav simptomov. V kolikor se simptomi pojavijo, se samoizolirajte in kontaktirajte izbranega zdravnika. Svetujemo pa tudi samotestiranje uporabnikov doma. Prosimo, da nas v primeru okužbe obvestite, saj bomo le s skupnimi močmi in sodelovanjem lažje prešli to zahtevno obdobje, da bo življenje in delo v VDC-ju znova nemoteno potekalo.

Dodatne informacije lahko pridobite pri strokovnih delavkah po enotah.

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje, strpnost in sodelovanje.

Ohranjajmo zdravje.

 

 

mag. Jasmina Breznik

v. d. direktorice