STORITVE

Zdravstvena oskrba

Zdravstveno oskrbo izvajamo skladno z Odločbo Ministrstva za zdravje, na podlagi Uredbe o določitvi programov storitev obveznega zdravstvenega zavarovanja in pogodbe o izvajanju programa zdravstvenih storitev ter v skladu s strokovnimi smernicami.

Pomoč in podpora

Na podlagi ugotavljanja in ocenjevanja uporabnikovih potreb zagotavljamo pomoč in podporo pri vseh življenjskih aktivnostih. Organiziramo, usklajujemo in spremljamo potek zdravstvene nege pri uporabniku.

Izvajamo in sodelujemo pri izvedbi zahtevnejših medicinsko tehničnih posegov po navodilu zdravnika ter opravljamo zdravstveno vzgojno delo. Zdravstvene storitve izvajamo 24 ur na dan.

vzorec_oranzen_polz
vzorec_oranzen_polz

Strokovnost in sodelovanje

Celovito zdravstveno oskrbo nudi tim zdravstvene nege, ki ga sestavljajo diplomirane medicinske sestre, srednje medicinske sestre/zdravstveni tehniki. Za spremljanje zdravstvenih stanj naših uporabnikov ter nudenje strokovne pomoči skrbita zdravnica splošne medicine ter psihiater.

Pomembno nam je, da se uporabnik v naši storitvi dobro počuti, da zaupa timu, ki mu pomaga skrbeti za njegovo zdravje in poskrbi za ustrezne obravnave pri specialistih, ki jih uporabnik potrebuje ter uporabnika nanje tudi psiho-fizično pripravi.

Zavedamo se, da so pomemben člen njegovi domači, s katerimi, glede na dogovor, redno sodelujemo.